+31 (0)88 00 33 900 Remote Support

Webhosting

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. Klanten gaan naar de site om informatie te zoeken of contactgegevens te vinden. Het is daarom prettig als uw website goed functioneert en een goede web hosting is daarom belangrijk.
Iedere website is anders in design en functionaliteit en heeft een specifiek web hosting pakket nodig. Wij adviseren u graag over het meest geschikte pakket voor uw site. Dit kan voorafgaand aan het bouwen van de site, maar ook bij een bestaande site kunnen wij kijken of u het juiste pakket heeft om de site optimaal te laten functioneren.
Web hosting pakketten
Kavos ICT & Hosting biedt drie verschillende web hosting pakketten aan, waarbij het verschil zit in de omvang van de pakketten.
We bieden drie basispakketten aan, waarmee u direct van start kunt.
• Het small bizz pakket is uitermate geschikt voor starters en zzp’ers, die vanuit 1 domeinnaam en maximaal 5 mailadressen werken.
• Medium bizz is het meest geschikt voor de kleinere MKB’er met maximaal 50 werknemers.
• Big bizz is het pakket voor de groeiende onderneming met meer dan 50 werknemers. Heeft u vragen over de keuze die het beste bij u past? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!
Het meest gekozen pakket onder onze klanten op dit moment is Medium Bizz, omdat het aan de wensen van de meeste MKB-bedrijven voldoet.
Website bouwen en ontwikkelen
U heeft een nieuwe website nodig? Of u bent net gestart met uw bedrijf, heeft de web hosting geregeld, maar heeft nu ook een website nodig op die domeinnaam?
Geen stress! Er zijn een aantal programma’s om website gratis mee te ontwikkelen. Kavos ICT & Hosting werkt veel met WordPress en Joomla en kan u hierbij adviseren. De tutorials op YouTube zijn ook een goede manier om langzaam uw eigen website te bouwen. Besteedt u het vervaardigen van een nieuwe website liever uit, dat kan! Kavos ICT & Hosting ontwikkelt uw website graag voor u.
Mocht het zo zijn dat u hele geavanceerde functies wenst op uw site, schakelen wij een van onze partners in die deze website voor u ontwikkelt.

Contact

Sales & Administratie

088 00 33910

Support

088 00 33900

Fax: 088 00 33901

Email: Info@kavos.nl

Website Security Test

Log in