+31 (0)88 00 33 900 Remote Support

Serverbeheer

De keuze voor een server, is een hele belangrijke keuze. Het is namelijk de basis van al uw ICT-activiteiten. Ieder document wordt opgeslagen op de server en is daardoor ook ooit weer terug te vinden. De back-ups die door ons gemaakt worden van uw server, zorgen ervoor dat wanneer er iets gebeurt, de documenten weer terug te vinden zijn en u niet in de problemen komt met de Belastingdienst, klanten of overige partijen.
Of u nu werkt met Windows, Mac of Linux en of u nu als zzp’er aan de slag bent, met 50 man werkt of 100, Kavos ICT & Hosting informeert en adviseert u graag over een passende server voor uw bedrijf.

Bij aanschaf van de server en de benodigde software kunnen wij uiteraard helpen, zodat u zich niet onzeker hoeft te voelen bij deze belangrijke aankoop. Het zou namelijk kunnen dat u geen tijd en/of interesse heeft om u te verdiepen in alle mogelijkheden, dit hoeft ook niet! Kavos ICT& Service neemt dit graag voor u uit handen en zorgt ervoor dat u de beste keuze maakt op basis van uw kennis van uw bedrijf en de ICT –kennis van Kavos ICT & Hosting, teamwork!

Uw server kunnen wij vanaf afstand bedienen en up-to-date houden, maar natuurlijk ook bij u op kantoor. Het is dan ook altijd mogelijk om op afstand te helpen bij een eventueel ICT-probleem, door verbinding te maken met uw server en het probleem voor u op te lossen. Een veilig en prettig idee, dat het mogelijk is om snel te schakelen en problemen van een afstand te kunnen oplossen, zodat u en uw collega’s en werknemers weer snel verder kunnen werken en geen kostbare tijd verliezen.

Contact

Sales & Administratie

088 00 33910

Support

088 00 33900

Fax: 088 00 33901

Email: Info@kavos.nl

Website Security Test

Log in