+31 (0)88 00 33 900 Remote Support

Wie zijn wij?

Kavos ICT & Hosting is in januari 2007 opgericht door Michel de Vos en sinds 2008 is zijn partner Kinga de Vos mede-eigenaar van het bedrijf.

Michel is een ware ICT’er in hart en nieren en al 25 jaar actief binnen de ICT-branche. Hij is altijd op de hoogte van de nieuwste ICT-ontwikkelingen, doordat hij veel leest, test en nieuwe dingen uit probeert. Dit past ook goed bij zijn energieke en wakkere aard. Michel is positief, ad-rem, snel en helpt zijn klanten graag vooruit. Hij werkt vanuit zijn passie voor ICT aan het ondersteunen van kleine en grote bedrijven en zal altijd een eerlijk en duidelijk antwoord en advies geven.

Sinds 2008 is Kinga mede-eigenaar van Kavos ICT & Hosting en staat zij met Michel klaar voor alle klanten. Dit doet zij met volledige overgave en vol enthousiasme. Kinga is assertief, enthousiast en positief en denkt altijd in mogelijkheden. Ze houdt van haar klanten en van ICT en vindt het fijn om samen met Michel de klant te helpen en verblijden door een probleem op te lossen of een idee aan te dragen, wat een bijdrage levert aan de bedrijfsvoering van de klant. Kinga is always online en naast de standaard kanalen ook via Facebook, Whatsapp en sms te bereiken.

Kavos ICT & Hosting werkt daarnaast met slimme en snelle zzp’ers, zodat de klant altijd snel en perfect geholpen kan worden.

Kavos ICT & Hosting: voor al uw ICT & Hosting vragen bieden wij snelle, betrouwbare en perfecte oplossingen!

Contact

Sales & Administratie

088 00 33910

Support

088 00 33900

Fax: 088 00 33901

Email: Info@kavos.nl

Website Security Test

Log in